Villkor & Info

En design är färdig när du som kund är nöjd!

Beställning – färdig design

För att beställa en färdig design klickar du dig in på designen, kollar igenom information och ser på designen live. Jag önskar att detta görs för din egen skull, då det inte finns ångerrätt på grund av att designen anpassas efter dig.
När du bestämt dig för vilken design du vill ha klickar du på ”Beställ designen” och fyller i formuläret. Jag kontaktar dig då så fort jag kan med den information du behöver för att genomföra köpet.
Du kan även välja att lägga till en installation av designen, annars få du göra detta själv. Då ändras inget enligt beskrivningen förutom att jag skickar dig en bildfil med headern med önskat namn.

Beställning – övrigt

Notera att eventuellt grafiskt arbete inte utförs om det inte är absolut nödvändigt på övriga tjänster.

Beställning header

För att beställa en header går du in på produkten ”Header” och fyller i formuläret med dina preferenser. Notera att det inte ingår i priset att jag ska köpa/använda ett typsnitt som jag inte redan har/är gratis att ladda ned. Friläggning ingår inte heller, då tillkommer 100 kronor. (Friläggning = klippa ut personer/saker från bakgrund). Jag kontaktar dig då så fort jag kan med den information du behöver för att genomföra köpet.

Betalning

Betalning sker via Swish. Telefonnummer får du i min återkoppling till dig.
Alla tjänster jag erbjuder betalas i förskott och kan ej delbetalas.

Leverans

Färdig design

När betalning är genomförd skickas .html-filer (snarast möjligt, men notera att jag inte alltid har tillgång till filerna) till dig som du får öppna i valfritt program (jag rekommenderar Sublime Text som är ett gratis program). Du kopierar och klistrar in de fem filerna på din blogg.se-blogg. Självfallet har du ångerrätt om leveransen dröjer.
Beroende på dina önskemål så kan jag tyvärr inte uttala mig om hur lång tid en design tar, men då det är ett fast pris så jobbar jag alltid så snabbt jag kan.

Header

När betalning är genomförd börjar jag designa din header. Jag skickar dig därefter smakprov som du får godkänna. När headern är färdig skickas den till din mail.

Ångerrätt

På grund av att designen anpassas personligen efter dina önskemål gäller inte ångerrätt.

Support

I mån av tid ger jag dig support per mail, så länge du själv inte varit inne och ändrat något i koden. Har du varit inne och ändrat i den kod jag har skrivit så får du beställa ”Kodhjälp” vilket kostar 100 kronor.